Steamulation Ultimate One II

359,00 379,00 

Λαμπρός. Ακριβής. Πολύπειρος. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Σε έναν ναργιλέ.

Κωδικός προϊόντος: steamulation-ultimate-one-ii Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Λαμπρός. Ακριβής. Πολύπειρος. Ό,τι μπορείς να φανταστείς. Σε έναν ναργιλέ.

Ultimate One Gen.II. Το top μοντέλο ναργιλέ για επαγγελματίες ναργιλέ ως λίφτινγκ με εντυπωσιακό σχέδιασμό.

Εύρος παράδοσης: 1 ναργιλές ULTIMATE ONE Gen.II | 1 προσαρμογέας σωλήνα

 

Τράβηγμα

Νιώστε τη ροή – Νιώστε την απίστευτη ροή του ναργιλέ σας Steamulation με ένα σωλήνα με κάθε τράβηγμα – και ρυθμίστε την στις ατομικές σας ανάγκες ως συνήθως.

Προσαρμογέας σπειρώματος

Βελτιστοποιημένος για τις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου της εστίασης – ο προσαρμογέας σπειρώματος σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία χάρη στην προαιρετική, σταθερή σύνδεση της πλάκας και της στήλης καπνού.

[Περιλαμβάνεται στο πεδίο της παράδοσης]

Έλεγχος ροής αέρα

Η εμπειρία καπνίσματος είναι τόσο μοναδική όσο και εσείς – ρυθμίστε την αντίσταση αναρρόφησης ξεχωριστά. Το αυξημένο εύρος ρύθμισης του διευρυμένου AirFlow Control, από πολύ ελαφριά έως παραδοσιακά ισχυρή αντίσταση, σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία, προσαρμοσμένη στο γούστο σας.

Σύστημα διπλής σύνδεσης

Περισσότερη ελευθερία, μεγαλύτερη ευελιξία – ο πρώτος ναργιλέ με ένα σωλήνα με σύστημα διπλής σύνδεσης για συναρπαστικούς συνδυασμούς ανάλογα με το γούστο σας! Χρησιμοποιήστε το Ultimate One με το αγαπημένο σας pinbowl και δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό κομμάτι.

Με το κιτ Xpansion Kit, μπορείτε εύκολα να εναλλάσσεστε μεταξύ της λειτουργίας SteamClick και Xpansion – χωρίς πρόσθετο προσαρμογέα! Συμβατά είναι τα μπολ με υποδοχή με διάμετρο λαιμού 44,5 mm – 47,0 mm.

[Το κιτ Xpansion περιλαμβάνεται στο πεδίο εφαρμογής της παράδοσης – δεν περιλαμβάνεται ένα μπολ με βύσμα]

Προηγμένος διαχύτης

Μπορείτε να το νιώσετε; Η απόλυτη εμπειρία καπνίσματος Steamulation!

Χάρη στην ενσωματωμένη στον διαχυτήρα μπάλα πλεύσης, δεν μπορείτε ποτέ να πλημμυρίσετε κατά λάθος την κεφαλή ή τον εύκαμπτο σωλήνα σας κατά την εκτόνωση. Ο διαχύτης μειώνει επίσης την αντίσταση που αισθάνεστε κατά το τράβηγμα.

Με τον νέο, πιο συμπαγή Advanced Diffusor [Διάμετρος 31mm], μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Ultimate One σας με ιδιαίτερα στενά μπολ plug-in.

Έλεγχος σωλήνα εμβάπτισης

Ρυθμίστε με ευκολία το σωλήνα βύθισης του Ultimate One σε 10 στάδια στη στάθμη νερού που προτιμάτε ή στο ύψος του Steckbowl σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συμπεριφορά καπνίσματος του ναργιλέ σας ρυθμίζοντας το μήκος του σωλήνα βύθισης και τη στάθμη του νερού.

Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο βαθιά είναι ο σωλήνας βύθισης στο νερό, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση αντίστασης.

Συμβατότητα ελέγχου ψύξης

Με τον προσαρμογέα ελέγχου ψύξης, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε την ψύξη της κεφαλής κατά τη διάρκεια του καπνίσματος – όχι πια καμένος καπνός λόγω υπερβολικής θερμότητας!

[Προαιρετικά αξεσουάρ – δεν περιλαμβάνονται στο αντικείμενο της παράδοσης]

Συμβατότητα διαχύτη ψύξης

Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε ένα δροσερό κεφάλι με τον κομψό διαχύτη ψύξης. Στο κομψό περίβλημά του από γνήσιο άνθρακα, συνδυάζει την τεχνολογία ψύξης με 4 βαλβίδες εξαέρωσης, έναν ρυθμιζόμενο σωλήνα βύθισης 10 σταδίων, έναν διαχυτήρα με 16 ακροφύσια αέρα και αυτοκαθαριζόμενο αποτέλεσμα, έναν συλλέκτη μελάσας και μια βαλβίδα που εμποδίζει την πλημμύρα του ναργιλέ. Ο διαχύτης ψύξης αντικαθιστά τον κανονικό σωλήνα βύθισης του Ultimate One.

[Προαιρετικά αξεσουάρ – δεν περιλαμβάνονται στο αντικείμενο της παράδοσης]

Συμβατότητα X Blow Off+

Ανακαλύψτε 31 διαφορετικές παραλλαγές blow-off, τις οποίες μπορείτε να ρυθμίζετε διαισθητικά κατά τη διάρκεια του καπνίσματος. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα μανικιού και προσαρμόστε την Ultimate One σας!

 

Βάρος 3,9 kg
Διαστάσεις 51 cm
Χρώμα μπολ
Crystal, Ultimate Amber Matt Metallic, Ultimate Black Matt, Ultimate Clear, Ultimate Emerald Green Metallic, Ultimate Gold Metallic, Ultimate Silver matt Metallic, Ultimate White Matt

Προχωρημένο κλειστό θάλαμο

Επιλογή βύσματος
Σύστημα Xpansion

SteamClick 360°

Σύστημα υψηλής ροής

Έλεγχος σωλήνα εμβάπτισης

Σύστημα ελέγχου ροής αέρα

Advanced Diffusor

Σύστημα διπλής σύνδεσης

Προσαρμογέας νήματος

Ενσωματώσιμος συλλέκτης μελάσας [+ Έκδοση]

Blow Off Verstell-Adapter
Προσαρμογέας Blow Off [+ Έκδοση]

X-Blow Off +
X-Blow Off + συμβατό

Διαχύτης ψύξης
Συμβατός διαχύτης ψύξης

Έλεγχος ψύξης
Συμβατό Cooling Control

1 σύνδεση σωλήνα

Παραγωγή
Γενιά 2

 

Επιπλέον πληροφορίες

Χρώμα

Black Matt, Clear, Crystal, Amber Matt, Emerald Green, Gold Matt Metallic